Filmografie

Herecká filmografie

2016 | Allen
TV serial, Německo; režie: Thomas Berger  role Kristina 
2016 | TAXI
Film; režie: Daniel Pánek 
2016 | Pohádky pro Emu
Film; režie: Rudolf Havlík 
2016 | Murder of a President
Hraný dokument, USA; režie: Rob Rapley ; role Sarah White
2015 | VIP Vraždy
Seriál TV Prima; režie: Jaroslav Fuit
2015 | Sedmero krkavců
Film; režie: Alice Nellis
2014 | Škoda lásky-zamilovaná
Film; režie: Jan Pachl ; Andělka
2014 | I love you
Film; režie: Pascal Viguié ; Anne
2013 | Žena, Bůh a pomeranče
Film; režie: K. Hrušovský; role Karolína
2013 | Cirkus Bukowsky
TV seriál; režie: J.Pachl; role Žaneta
2013 | Cesty domů
TV seriál; režie: J. Adamec; role Natálie Ořechová
2012 | Interande
Interaktivní film; režie: V. Procházka; role Dana
2012 | Obchoďák
TV seriál; režie: P. Slavík; role Terka Bramboříková
2011 | Erbarmen mit den Liebenden
Režie: G.Vanisian; role Anett
2011 | Borgia
Historický film; režie: Oliver Hirschbiegel; role Madalenna De Medici
2010 | Vodník a Karolínka
Pohádka; režie: J. Hovorka; role Bětka
2009 | Setkání v Praze s vraždou
Režie: J. Němcová; role Katka Klikarová
2009 | Malá smrt
Horor; režie: C. M.l McDonald; role Kate
2009 | Saturdays
Krátkometrážní film; režie: K. Stone; role Maria
2008 | Ztracený princ
Pohádka; režie: K. Stone; role Maria
2006 | Nevlastní bratr
Drama; režie: P. Slavík; role dcera Dáša

Divadelní inscenace

2012 | Loučení se svobodou
Divadlo na Rejdišti; režie: Kateřina Oválová
2012 | Malované na skle
Divadlo na Rejdišti; režie: Matěj Kužel, Josef Zýka
2011 | Capo Comico
Divadlo na Rejdišti; režie: Jiří Bilbo Reidinger
2010 | Zápalka aneb Noc v kabaretu
Divadlo na Prádle; režie: Marie Doležalová
2010 | SenSex
Divadlo na Rejdišti; režie: Jan Novotný
2009 | Cats
Natioanle Prague Light black theatre; režie: Erik Pichanni
2007 | Holky Elky
Divadlo na Prádle; režie: A. Remková